OM OS

MISSION OG VISION

Mission

Green-Futures målsætning er at skabe en virksomhed i samarbejde med jer, som miljøbeviste virksomheder og offentlige instanser, så vi derigennem kan skabe et grønt og bæredygtigt samfund, hvor I som virksomhed tænker fremtiden ind I de planer i ligger for dagen fremadrettet. 

 

Vores målsætning er at gøre opmærksom på, hvor vigtigt det er, at I som virksomhedsejere/ledere tager del i den globale proces omkring reducering af C02 udslippet. Det kan bl.a. gøres ved mere fokus på, hvordan I bortskaffer jeres organiske madaffald 

Lad os i fællesskab få udbredt budskabet om, det innovative ved investering i en Power Knot (LFC-maskine), der ikke bare er det helt rigtige for både dig og din virksomhed på alle fronter, men bestemt også en fordel og hjælpende hånd til naturen og miljøet.

   

   
                                            

Vision

Vores vision er at blive en af markedets spillere indenfor miljøoptimering af organisk madaffald. Dette gøres bedst i samarbejde med jer som virksomhedsejere/ledere, da det er jeres anbefalinger og referencer, der skal være med til at styrke viljen til, at ville et grønt og bæredygtigt samfund.

 

Med Power Knot (LFC-maskinen) og EU-godkendelser af de microber og enzymer der bruges i maskinen, er vi overbeviste om, at dette er fremtiden bl.a. indenfor, storkøkkener, hotel og restaurationsbranchen, konferencecentre, sygehuse,/hospitaler, plejehjem, offentlige institutioner, militære anlæg m.m. Med en fremtidig investering i en Power Knot (LFC-maskine), er der så store besparelser på udslip af C02, bl.a. i form ingen kørsel med slamsuger eller lastbil for bortskaffelse af det organiske madaffald.

Ved implementering af Power Knot (LFC-maskine) ønsker vi at skabe mærkbare resultater for både jer og miljøet, vi skal huske på, at det ikke er vores fremtid, men vores børns og børnebørns fremtid vi skal tænke på. Handler vi alle nu, er der store chancer for, de også kan opleve et værdigt liv i et sundt miljø.

Derfor vil vi være førende på markedet med Power Knot (LFC-maskine);

  • da, vi vil skabe et godt og sundt miljø,

  • da, vi vil ønsker at skabe en grøn forretningsmodel, med fokus på den rigtige investering, og hvad der vises på bundlinien,

  • da, vi ønsker at være nøglen til et miljørigtigt samarbejde på tværs af offentlige og private virksomheder,

  • da, vi ønsker at skabe resultater i samarbejde med jer via engagement og professionalisme,

  • da, vi vil opfattes som en attraktiv sparrings- og samarbejdspartner på området, bl.a. via åben dialog og samarbejde.

--------------- ooo0ooo --------------​