POWER KNOT

FORDELE

Nedenfor ses fordelene ved udskiftning af madspande til Power Knot.

 

 • Stor reduktion af omkostninger til bortskaffelse af madaffald 
   

 • Eliminerer lugt fra, og behovet for madaffaldsbeholdere 
   

 • Eliminerer gener og fluer, rotter samt andre dyr som tiltrækkes af madaffaldsbeholdere 
   

 • Sparer tid og risiko for arbejdsskader ved at bære affaldet ud
   

 • Vejer og bortskaffer madaffald med én maskine
   

 • Rapport med Co2 besparelse

 • Den direkte vej til "Zero Waste

BESKRIVELSE

Power Knot (LFC-maskine) er en maskine, som i en lukket tank, automatisk nedbryder og bortskaffer det meste organiske madaffald indenfor 24 timer. Når Power Knot (LFC-maskine) er installeret, kan du når som helst fylde dit organiske madaffald i maskinen, og kun nedbrudt organiske madaffald bortskaffes med spildevandet til rensningsanlægget. Rensningsanlægget opsamler næringen i spildevandet og anvender den til biogas.

Power Knot (LFC-maskinen) placeres normalt i området hvor maden tilberedes eller placeres i nærheden hvor tilgængeligheden er ideelt. Maskinen har hjul og kan let flyttes. Fødderne på vejecellerne sænkes ned på de medleverede gummipads, hvilket reducerer vibrationer og støj. 

 

Power Pack er egnet til; restauranter, hoteller, cafeteria, forlystelsesparker, kantiner, køkkener, uddannelsessteder, motorvejs restaurant, kongrescentre, hospitaler, plejehjem, militær kantine, krydstogtskibe, catering firmaer, supermarkeder med delikatesse afdeling m. fl.   

Vand sprøjtes ind i maskinen for at, ...

ANVENDELSE

Power Knot (LFC) er en maskine, som i en lukket tank, automatisk nedbryder og bortskaffer det meste organiske madaffald indenfor 24 timer. Når Power Knot (LFC) er installeret, kan du fylde organiske madaffald i maskinen når som helst, og kun nedbrudt organiske madaffald bortskaffes med spildevandet til rensningsanlægget. Rensningsanlægget opsamler næringen i spildevandet og anvender den til biogas.

Vand tilsættes for at hold en balance for mikroorganismerne, som hurtigt nedbryder det organiske madaffald, og skyller nedbrudt materiale ud af maskinens bund, der består af 2mm små huller. En roterende arm i maskinen skovler langsomt det organiske madaffald rundt, for konstant at mixe gammelt materiale med nyt, mikroorganismerne og ilt for at accelerere nedbrydningsprocessen.